Criminala din Sibișel a fost arestată

Ana Maria Bobora a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru infracţiunea de omor asupra unui membru al familiei, după ce și-a înjunghiat fosta soacră. 

”Din cercetările efectuate până în prezent, au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilă că în data de 05.02.2017, în jurul orelor 22:19, în timp ce se aflau în locuința comună din satul Sibisel de pe raza comunei Beriu, pe fondul unei relații conflictuale existentă între victima R.F. și inculpata Bobora Ana Maria, relație conflictuală care s-a manifestat de-a lungul timpului prin acte de violență reciproce, inculpata, aflată sub influența băuturilor alcoolice, a aplicat victimei multiple lovituri cu un corp tăietor înțepător (cuțit) în zona hemitoracelui stâng și a membrului superior stâng cu secționarea plămânului stâng, ce a cauzat hemoragia externă și în mod direct decesul acesteia, precum și alte lovituri repetate cu un corp dur (posibil corp confecționat din lemn) în zona feței”, au declarat procurorii.

Aceștia mai spun că din actele medico-legale rezultă că moartea victimei a fost violentă. Tânăra a atacat soluția magistraților Tribunalului Hunedoara și cere să fie cercetată sub control judiciar sau arest la domiciliu.

[slideshow_deploy id=’19661′]