Au donat premiile copiilor din centrul de plasament

Zăpada a prins viață în stațiunea montană Straja. Pe tot parcursul acestei săptămâni, cei care au fost în Straja au fost invitați să realizeze oameni de zăpadă. Ieri a  avut loc premierea celor mai ingenioși modelatori ai zăpezii.

“Sâmbătă 11.02.2017 în Straja a avut loc festivitatea de premiere a câștigătorilor ediției a IX-a a ,, Festivalului Oamenilor de Zăpadă,, la care au luat parte cu bucurie zeci de concurenți mici și mari deopotrivă. Deși zăpada nu s-a lăsat ușor modelată de mâinile pricepute, compensând printr-o imaginație bogată, perseverență, spirit de echipă dar și un sănătos simț al umorului, participanții au creat oameni de zăpadă abordând cele mai diverse teme. Fie că a fost vorba de personaje fictive din filme și desene animate sau de aspecte ale vieții politice și cotidiene, fiecare a avut de transmis un mesaj evident pe care publicul spectator l-a înțeles cu siguranță iar juriul a decis, evaluând în detaliu care au fost cele mai interesante creații și în final au desemnat și premiat câștigătorii”,  spune Alin Popescu, reprezentant al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Lupeni.

Toți participanții au primit diplome speciale, cupe, medalii și cadouri.

“Este demn de amintit spriritul de fairplay al câștigătorilor primelor 3 locuri ce au donat o parte din premiile câștigate, copiilor de la Casa de Plasamnet Lupeni, participanți de asmenea și câștigători ai unei mențiuni speciale, pentru că aici, în inima munților prin gesturi mărunte se exprimă cel mai bine dorința pentru o lume mai bună! Turiștii s-au bucurat și în acest weekend de vreme frumoasă, zăpadă pe pârtii, aer curat, competiții atractive și multă voie bună!”, mai spune reprezentntul CNIPT Straja.

Locul I ,, Noi facem România mai albă,,

Locul II ,, Minerul din Straja,,

Locul III ,, Zoro din Lupeni,,

[slideshow_deploy id=’17636′]