Accident în lanț provocat de un șofer din Hunedoara

Două persoane au fost rănite și au ajuns pe patul de spital iar trei autoturisme distruse, totul din cauza unui șofer care nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers.

Accidentul a avut loc pe DN 74, la intrarea în localitatea Valea Mică, iar șoferul de 31 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism în direcția Alba Iulia-Zlatna, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, intrând în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 49 de ani, din în Zlatna.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un autoturism ce era condus de o femeie de 59 de ani, din Zlatna, care circula, regulamentar, în spatele autoturismului condus de B.P.C.

Șoferul celui de-al doilea autoturism și o femeie în vârstă de 31 de ani, din Zlatna, pasageră în același autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spitalul din Alba Iulia”, spun polițiștii. Hunedoreanul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

[slideshow_deploy id=’18375′]