Flori de la pompieri și polițiști

Salvatorii au ținut să serbeze Ziua Internațională a Femeii împărțind flori doamnelor și domnișoarelor din Petroșani. La fel au procedat și polițiștii.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Petroșani s-au mobilizat în centrul localității, astfel ca toate doamnele și domnișoarele să primească o floare și un mesaj de felicitare.

Am dorit să aducem un gând bun tuturor femeilor și o floare, să fim în mijlocul comunității și la astfel de ocazii. Încercăm să fim în mijlocul oamenilor cât de des putem și nu doar la dezastre ci și la astfel de manifestări, iar Ziua Internațională a Femeii este cel mai bun”, a declarat Adrian Avram, comandantul Detașamentului de Pompieri Petroșani.

Militarii au profitat de ocazie și pe lângă flori și felicitări au împărțit doamnelor și materiale informative cum ar fi cele legate de modul cum să acționeze și să se protejeze în caz de cutremur ori ale dezastre. Tot în Petroșani, zeci de șoferițe au fost oprite de polițiști pentru ale dărui o floare și un gând bun. Nici polițiștii n-au pierdut ocazia de a le recomanda doamnelor și domnișoarelor de la volan să circule prudent.

[slideshow_deploy id=’27028′]