Flori, gânduri bune și îmbrățișări pentru femeile din Uricani din partea liderilor PSD

psduricani1În frunte cu primarul Dănuț Buhăescu și viceprimarul Corneliu Braia, social-democrații din orașul Uricani au străbătut astăzi, în lung și-n lat, străzile orașului Uricani. De data aceasta, scopul nu a fost nici unul electoral și nici unul care să țină de rezolvarea problemelor edilitare. Liderii organizației locale a PSD Uricani au avut drept scop, pur și simplu, transmiterea, prin viu grai, de felicitări însoțite de flori multicolore pentru doamnele și domnișoarele din acest oraș.

”Ne-am dorit să marcăm astfel ziua de 8 Martie, oferind un zâmbet și-o floare tuturor doamnelor și domnișoarelor pe care le-am întâlnit în peripul nostru prin oraș. Eu cred că, într-o comunitate mică, așa cum este și orașul Uricani, dincolo de problemele fiecăruia și ale noastre, ale tuturor, de zi cu zi, merită să ne bucurăm unii pe alții în momente festive, așa cum este și Ziua Femeii”, spune Dănuț Buhăescu, primarul orașului Uricani.

Pentru doamnele și domnișoarele din Uricani și din întreaga vale a Jiului, pe care delegația PSD Uricani nu le-a putut felicita în mod direct, primarul Buhăescu împreună cu echipa de consilieri a PSD transmit, cu ocazia zilei de 8 Martie gândurile frumoase ale unei primăveri pline de speranțe și iubire.

psduricani3

[slideshow_deploy id=’17636′]