Accident de circulaţie, în care a fost implicat un microbuz școlar, soldat cu 11 răniţi, pe DN 687, în localitatea Barcea Mare

Astăzi, în jurul orei 8, un apel la 112 a anunţat un accident rutier, produs pe DN 687, în localitatea Bârcea Mare în care a fost implicat un microbuz scolar ce transporta 17 copii de la Hunedoara la o școala din Deva.

 

Primele informaţii indicau că ar fi un număr mare de victime, motiv pentru care, inspectorul șef al I.S.U. Hunedoara, locotenent colonel Viorel Demean, a declanşat Planul Roşu de Intervenţie şi a notificat managerii spitalelor din Deva si Hunedoara care au iniţiat Planul alb la nivelul unităţilor spitaliceşti.

„În cel mai scurt timp s-au alertat şi au pornit spre locul indicat 3 ambulanţe SMURD, 2 ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, 1 autospecială de transport victime multiple, 1 descarcerare grea şi 2 autospeciale mixte de intervenţie, de la Detaşamentele Deva și Hunedoara. Datele existente în acest moment arată că în microbuz se aflau 17 elevi şi şoferul acestuia. Menţionăm, este vorba despre o operaţiune în desfăşurare, până la încheierea intervenţiei existând posibilitatea să apară informaţii noi.

Până acum au fost preluați 11 copii, cu vârste cuprinse între 11 şi 19 ani, care au fost transportați la unităţile de primiri urgenţe ale spitalelor din Deva şi Hunedoara. Majoritatea prezentau traumatisme ale membrelor sau escoriații dar erau conştienţi şi cooperanţi. Niciun copil nu a fost extras din microbuz de echipajul de descarcerare” au declarat reprezentantii IPJ Hunedoara.

În sprijinul acţiunii de intervenţie au fost implicaţi poliţişti și jandarmi.

[slideshow_deploy id=’36591′]

 

 



(Următoarea știre) »