Duminică, 2 aprilie – Ecologizare pe Cheile Tăii

Inițiată de sportivii de la Asociația San Montan din Petrila, duminică, 2 aprilie începând cu ora 11,00, se va desfășura acțiunea de ecologizare a zonelor de pe Cheile Tăii și a pârâului Taia, fiind adresată o invitație de participare tuturor celor care iubesc natura și doresc să sprijine astfel de activități în măsură să păstreze nealterate frumoasele locuri oferite cu generozitate de natura însăși.

Zona de agrement a petrilenilor, Cheile Tăii, este în atenția sportivilor de la San Montan de mai multă vreme, acțiunea de duminică este sprijinită de autoritățile locale și de societatea de gospodărire a orașului Petrila, Edil Sal Prest. Va fi asigurată o auto-compactoare și un număr de peste 20 de angajați ai societății de gospodărire vor fi prezenți la această acțiune.

„Vom face curățenia de primăvară, … , să strângem anvelopele lăsate de forestierii nesimțiți, să strângem gunoaiele lăsate de așa-zișii iubitori de natură”, declară sportivii de la San Montan.

Inițiatorii și-au propus o rază de acțiune de aproximativ 10 km iar pentru aceasta sunt puși la dispoziția celor care doresc să participe la eveniment un număr de 200 de saci (120l) de gunoi iar aceștia vor avea pregătite și mănuși de protecție însă, cei care doresc să vină gata echipați în acest sens sunt bineveniți.

[slideshow_deploy id=’17636′]