Tichete de călătorie pentru petrileni

Mai multe categorii de persoane din orașul Petrila vor beneficia de tichete de călătorie. Este vorba de persoanele care au împlinit 70 de ani și au venituri de până la 850 lei/lună. Totodată de tichete de călătorie vor beneficia și veteranii de război, deportații, prizonierii de război și deținuții politici.

“Aprobă acordarea unui număr de 6 tichete de transport lunar, echivalentul a 4 transporturi gratuite dus-întors lunar, pensionarilor din orașul Petrila, care au împlinit vârsta de 70 de ani șI au un venit de până la 850 lei/lună, începând cu luna aprilie 2017. Aprobă acordarea unui număr de 8 tichete de transport lunar, echivalentul a 4 transporturi gratuite dus-întors lunar veteranilor de război, deportaților șI prizonierilor de război, deținuților politici, în baza legitimațiilor, începând cu luna aprilie 2017”, arată edilii petrileni.

Trasportul persoanelor beneficiare se va face pe bază de tichete emise de Primăria orașului Petrila, în baza contractelor încheiate de administrația locală șI agenții economici transportatori.

[slideshow_deploy id=’17636′]