Predare de ștafetă la conducerea Instituței Prefectului județului Hunedoara

prefectnou1Noul prefect al județului Hunedoara, Fabius-Tiberiu Kiszely, a depus astăzi jurământul de învestitură în funcție, momentul consfințind în mod oficial preluarea mandatului de la predecesorul său, Valer Ungur.

Ceremonia a avut loc în sala festivă a Inspectoratului Școlar Județean Hunedoara în prezența reprezentantului Ministerului Afacerilor Interne, Teodor Gheorghe, a fostului prefect Valer Ungur, a președintelui Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a vicepreședintelui Adrian Vasilescu, dar și a unui număr mare de invitați: directori ai instituțiilor deconcentrate, șefi ai structurilor MAI, primari, mass-media, etc.

Prefectul județului Hunedoara,  Fabius-Tiberiu Kiszely s-a declarat un susținător al tuturor aleșilor locali și ai conducătorilor de instituții publice din județul Huneodara. Acesta a precizat că printre activitățile prioritare ale mandatului său figurează învățământul, cultura și sportul, adăugând însă că ușa cabinetului său este deschisă pentru toată lumea.  ”Sarcinile mele rezută din lege. Funcția de prefect înseamnă și mult aport personal. O prioritate pentru mine va fi învățământul, nu întâmplător am ales această locație. Îmi doresc să evouluăm foarte mult cu demersurile din acest domeniu. Un alt domeniu important este cultura, numai așa putem deveni o națiune puternică. Sportul este o foarte importantă direcție pentru noi. Ușa Prefecturii este dechisă pentru toată lumea”, a declarat Fabius Tiberiu Kiszely.

prefectnou2

[slideshow_deploy id=’24093′]