Începe angajarea minerilor

25 de candidați care au participat la concursul de angajare organizat de Complexul Energetic Hunedoara au fost incluși pe lista de așteptare. 128 de persoane au participat la concurs, iar 25 dintre acestea sunt “în așteptare” pentru următoarele runde de angajări care vor avea loc la CEH.

“Candidații declarați “admis în așteptare” sunt candidații care au obținut cel puțin media 5,00 la concurs și nu au fost admiși. Aceștia vor fi contactațI de personalul CEH SA, în ordinea mediilor în cazul în care unul (unii) dintre candidații declarațI admișI nu se prezintă/nu îndeplinesc condițiile de angajare sau în cazul în care SCEH-SA va mai avea nevoie de angajări în cursul anului 2017 la sucursala EM Vulcan”, arată informarea CEH.

Opt persoane care s-au înscris pentru a participa la concurs, au renunțat șI nu s-au mai prezentat. Totodată, candidaţii declaraţi „ADMIS” se vor prezenta la Sucursala Exploatarea Minieră Vulcan în perioada 18 – 21 aprilie 2017, în vederea îndeplinirii formalităţilor de angajare conform legislaţiei în vigoare.

[slideshow_deploy id=’19661′]