Decizia privind organizarea concursului de manager al Spitalului Municipal din Lupeni intră în dezbatere publică

spital-lupeniÎntrucât perioada de interimat la conducerea unutății medicale din Lupeni, instituită după demisia din funcția a fostului director, dr. Doru Neamțu, se aproprie de termenul limită prevăzut de lege, Primăria municipiului Lupeni se pregătește pentru demararea procedurilor pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Lupeni.

Acesta va fi ocupat prin concursul organizat de autoritățile locale, în baza unui regulament cuprins în proiectul de hotărâre nr. 55/2017. Potrivit legii transparenței decizionale, adoptarea acestui regulament de organizare și desfășurare a concursului de manager al SML, proiectul HCL nr. 55/2017 urmează a fi lansat în dezbatere publică. Potrivit reprezentanților Primăriei Lupeni, dezbaterea publică va avea loc în data de 24 aprilie 2017, ora 14,00 la sala de ședințe a Primăriei municipiului Lupeni.

Proiectul de hotărâre, însoțit de anexele aferente poate fi consultat la avizierul Primăriei municipiului Lupeni și se poate obține de către cei interesați, în copie, pe baza unei cereri depuse la registratura instituției.

”Noi am anunțat încă de săptămâna trecută dezbaterea publică pe această temă, astfel încât toți cei interesați, persoanele fizice sau organizațiile de specialitate, să poată transmite propuneri, sugestii și opinii legate de prouectul aflat în dezbatere. Îi invităm pe cei interesați și la dezbaterea publică din 24 aprilie, în urma căreia vom transmite proiectul de hotărâre nr. 55/2017 spre aprobare Consiliului local, urmând ca, ulterior, să decidem și calendarul organizării concusului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Municipal Lupeni”, spune Iacob Mesaroș, primarul interimar al municipiului Lupeni.

[slideshow_deploy id=’24093′]