Tribunalul Timiș respinge apelul pentru gara Petroșani

Tribunalul Timiș a respins apelul lui Viorel Pascu. Fostul consilier local s-a luptat doi ani de zile pentru ca gara din Petroșani să fie reabilitată. Viorel Pascu a făcut apel faţă de decizia Judecătoriei Timişoara care i-a respins acţiunea împotriva CFR prin Sucursala Regională CF Timişoara.

“Am fost invins! In fata Statului de Drept si in fata Institutiilor Statului, noi cetatenii, suntem nimeni! Dupa 2 amanari ale sentintei, dupa 2 ani pe ruta Petrosani-Timisoara, Tribunalul Timis raneste Valea Jiului: respinge intrarea in proces cu Regionala CFR Timisoara, pentru ca a ne castiga prin judecata, dreptul la minimul de utilitati si securitate, necesare in Statia CFR Calatori Petrosani. Astept motivatia Curtii si impreuna cu domnul avocat Tomescu Daniel, sa continuam lupta. Oricum, am semnale ca am provocat un mic cutremur”, scrie Viorel Pascu, pe pagina sa de socializare.

 

Sentința Tribunalului Timiș este definitivă.

 

“Respinge apelul formulat împotriva sentinţei civile nr. 3790/13.04.2016, pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr. 26197/325/2015 de apelantul reclamant Pascu Viorel în contradictoriu cu intimata pârâtă Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – Sucursala Regională de Căi Ferate Timişoara. Definitivă”, arată soluția Tribunalului Timiș.

Viorel Pascu a reclamant că nu există toalete în gara, iar căldura din sala de așteptare este un lux. În anul 2015, ANPC a amendat Compania Naţională de Căi Ferate, Regionala Timişoara, pentru starea gării din Petroşani. Aflată într-o avansată stare de degradare, Staţia CFR Petroşani ar avea nevoie de un program urgent de reabilitare, însă nimeni de la nivel de decizie nu pare interesat să finanţeze o astfel de lucrare. Prin 2013 Ministerul Transporturilor a anunţat că nu sunt bani.

[slideshow_deploy id=’27028′]