Criminalul din Balomir riscă închisoarea pe viață

Magistrații au ajuns la final cu judecarea dosarului în care Ovidiu Dănuț Drîngă a fost învinuit de omor calificat. Bărbatul a ucis cu sânge rece două surori din localitatea Balomir, pentru a spune unde își țin economiile.
Dubla crimă care a îngrozit Țara Hațegului a avut loc la începutul anului 2016, iar suspectul a fost prins la scurt timp și a recunoscut că le-a ucis pe cele două bătrâne pentru a le jefui. Ovidiu Dănuț Drîngă a intrat peste cele două bătrâne țintuite la pat și le-a bătut cu sălbăticie. Procurorii au stabilit că a tăbărât pe femei cu pumnii și picioarele până când nu au mai răsuflat. Apoi a scotocit toată casa până a dat de economiile victimelor, adică 10.000 lei.
Drîngă a fost trimis în judecată în luna aprilie 2016 și după un an de zile de proces, magistrații Tribunalului Hunedoara au rămas să pronunțe pedeapsa. Dacă va fi găsit vinovat de dubla crimă și tâlhărie, individul riscă să stea în pușcărie pe viață. Soluția Tribunalului Hunedoara nu va fi una definitivă iar suspectul o poate ataca cu apel la Curtea de Apel Alba Iulia.
[slideshow_deploy id=’43281′]