Popice. Inter Petrila – Doi sportivi campioni naționali la tandem în Finala Campionatului de Popice U14

Așa cum spuneam în relatările anterioare, la Petrila, timp de două zile ale acestui weekend, s-a desfășurat Finala Campionatului de Popice U14.

Prima zi a competiției, desfășurată sâmbătă, a confirmat un vicecampion național la proba de individual clasic, performanța fiindu-i atribuită tânărului sportiv Denis Pădurean.

Cea de-a doua zi a întrecerilor s-a disputat duminică pe Arena de Popice Inter Petrila, fiind programate probele de tandem la junioare și juniori U14.

La masculin s-au aflat în concurs un număr de patru echipe cu un total de 13 sportivi înscriși, Inter Petrila fiind reprezentată de doi tineri sportivi, Denis Pădurean și Ionuț Popescu.

Un succes răsunător la nivel național a venit din partea celor doi sportivi petrileni, aceștia obținând locul I și medalia de aur la proba de tandem U14, fiind declarați campioni naționali la această probă de concurs.

„Mă bucură foarte mult performanțele obținute de tinerii mei elevi în această finală și doresc să îi felicit. Fără a afișa o falsă modestie vă mărturisesc că acești sportivi sunt mândria mea ca antrenor al acestui sport căruia m-am dedicat, popicele, performanțele obținute de la fragedă vârstă asigură viitorul acestui sport în orașul nostru”, a declarat Marcel Dobrică, antrenor emerit Inter Petrila.

Cei doi sportivi petrileni s-au întrecut cu sportivi de la Electromureș Tg. Mureș, Siderurgica Hunedoara și CFR Cluj, organizarea finalei de la Petrila fiind felicitată de fiecare echipă participantă și de Federația Română de Popice.

[slideshow_deploy id=’27028′]