Aşa faci cea mai delicioasă tară cu afine. Nu necesită coacere!

Tartă cu afine fără coacere. Afinele reduc nivelul colesterolului, stimulează regenerarea celulelor cerebrale şi îmbunătăţesc memoria. Un motiv numai bun să le adaugi în această prăjitură fără coacere.

Ingrediente tartă cu afine fără coacere: 

Pentru blat
300 g biscuiți digestivi
125 g unt

Pentru cremă
200 g mascarpone
200 g cremă de brânză
200 g frișcă
150 g zahăr pudră
1 plic gelatină incoloră
100 g afine
1 plic tort-gelee roșu
frunze de mentă

Mod de preparare tartă cu afine fără coacere:

Tartă cu afine fără coacere. Pentru blat, zdrobești biscuiții și-i amesteci cu untul topit. Îi așezi într-o formă rotundă, cu inel detașabil, și-i presezi ușor. Dai blatul la rece 30 de minute.

Mixezi mascarpone, adaugi crema de brânză, zahărul pudră și frișca bătută. După ce s-au omogenizat, încorporezi gelatina incoloră, preparată conform instrucțiunilor de pe ambalaj. La final, adaugi afinele spălate și scurse, păstrezi câteva pentru decor.

Tartă cu afine fără coacere. Torni compoziția peste blat, o nivelezi și o dai la rece 1 oră. Prepari tort-gelee-ul conform instrucțiunilor de pe ambalaj, îl torni peste prăjitură și o laşi din nou la rece peste noapte. Decorezi cu afinele păstrate și frunze de mentă, conform clickpoftabuna.ro.

realitatea.net

[slideshow_deploy id=’13837′]