Tocăniță de mazăre cu carne de porc
Ingrediente
100 ml suc de rosii sau 2 linguri de bulion
1 lingura faina
Preparare
Ceapa se toaca si se caleste in putin ulei. Se pune carnea ,se adauga si 1/3 lingurita de sare.
Se lasa sa se inabuse aprox. 10 minute, apoi se adauga mazarea, apa 1 cana si se lasa sa fiarba.
Dupa 20-30 minute, daca carnea si mazarea sunt fierte, se dizolva faina in sucul de rosii si se adauga la mancare.
Se potriveste de sare,(si piper daca doriti) se mai lasa pe foc cateva minute apoi se da la o parte, se presara cu frunze de patrunjel tocate si se serveste cald.
Sursa petitchef.ro
Știri asemănătoare

Sirop din ridiche neagră pentru tuse. Cum se prepară, când se recomandă
Eu sunt bună prietenă cu legumele, şi nu doar cu cele clasice, româneşti. Chiar mănâncCItește mai departe

SARMALE CU CIUPERCI SI OREZ – DE POST
INGREDIENTE: 1 varza murata mare 450 g ciuperci champignon 1 morcov maricel – ras prinCItește mai departe

Fasole cu ciolan afumat
Ingrediente fasole cu ciolan afumat: 500 g fasole uscată cu bob mediu Un ciolan afumatCItește mai departe

Bune maniere la masă: Cum mâncăm corect peşte și ce facem cu oasele. NU se taie cu un cuţit normal
Cel mai important aspect legat de modul în care mâncăm un peşte este că nuCItește mai departe

27 ianuarie – Ziua prăjiturii cu ciocolată. Idei de rețete pentru deserturi delicioase
27 ianuarie este ziua care sărbătorește prăjitura cu ciocolată! Și cum probabil toată lume iubeșteCItește mai departe

Desert gogosi glazurate
Gogosile simple sunt bune, dar cele glazurate o sa va transforme desertul intr-unul mai special.CItește mai departe

Piftie de porc (răcituri)
Ingrediente 1 rasol de porc urechi de porc 2 picioare de porc 1 telina ceapaCItește mai departe

Cum să faci friptura perfectă pentru Revelion
Cel puţin o dată ne-am dorit atunci cînd pregătim o masă în familie sau pentruCItește mai departe

Cozonac pufos rețeta simplă
Ingredientele pentru aluat: 1 kg de făină; 300 g zahăr; 2 plicuri zahăr vanilat; 450CItește mai departe

Dulceață de gutui pentru iarnă
Dulceata de gutui este o dulceata de exceptie, foarte aromata, u un gust deosebit, eCItește mai departe

Cum se pune corect varza murată pentru iarnă la butoi. Reţeta secretă cu care nu dai greş
Orice gospodină știe că această delicatesă tradițională reprezintă o provocare, în bucătărărie. Un soi deCItește mai departe

PAINE FARA DROJDIE, FARA DOSPIRE – PAINE CU BICARBONAT – SODA BREAD
Reteta de paine fara drojdie si fara dospire este cea mai simpla reteta de paineCItește mai departe

Lipii de casă- rețetă rapidă de lipii fără drojdie
Ingrediente 400 g faină 1 linguriță praf de copt 1 linguriță sare 50 ml uleiCItește mai departe

Gulaș cu afumatură si cartofi
INGREDIENTE 500 gr carne de porc pentru gulas portionata 8 bucatele de costita afumata dezosataCItește mai departe

Coaste de porc la cuptor
Ingrediente 1,5 kg de coaste de porc spalate si sterse 2 linguri cu mustar 2CItește mai departe

Reteta Gulaș unguresc cu carne de porc
Gulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care oCItește mai departe

Tochitură de porc
Acest gen de tochitura (carne fripta, tip jumara, fara mult sos) iese cel mai bine CItește mai departe

Salată de piept de pui şi legume
Prepară această salată de piept de pui şi legume ca un aperitiv uşor sau sauCItește mai departe

Cartofi aurii cu cascaval la cuptor
O reteta simpla si delicioasa de cartofi aurii care cu siguranta va fi apreciata deCItește mai departe