Adrenalină și spectacol pe două roți

Nu mai puțin de 500 de pasionați de enduro, din 20 de țări, vor lua startul în localitatea Ghelari, la cea de-a noua ediție a competiției sportive Enduro Panorama, concursul celor mai buni motocicliști urmând să se desfășoare până duminică pe mai multe trasee din Munții Poiana Ruscă.

Organizatorii, membrii Moto Club Haita Deva, au anunțat că riderii au la dispoziție trei clase de concurs: clasa A (profi), clasa B (expert) și clasa C (hobby).

Enduro Panorama a început miercuri, cu înscrierile, dar, în teren, riderii intră de joi, odată cu startul oficial de la ora 14,00, în localitatea Ghelari.

În prima zi de concurs, astăzi, riderii vor străbate un traseu de 30 de km, iar vineri ”începe iadul”, cu 90 de km pe văi, versanți sau culmile Munților Poiana Ruscă și 14 probe speciale. Sâmbătă, riderii au de parcurs aproape 100 de km și 16 probe speciale. Duminică, piloții mai au de parcurs 30 de kilometri înainte de finiș. Ca în fiecare an, sunt pregătite locuri de unde publicul poate urmări evoluțiile spectaculoase.

[slideshow_deploy id=’27126′]