San Montan mobilizează o întreagă comunitate pentru a veni în sprijinul Asociației Salvați Copiii

Sportul și voia bună își vor da mâna duminică, 14 mai 2017, pe Cheile Tăii, într-o acțiune caritabilă care va avea ca scop sprijinirea unei asociații petrilene, „Salvați Copiii”, aflată acum într-un mare impas financiar datorat lipsei subvențiilor guvernamentale.

O întreagă comunitate își manifestă dorința de a participa la acest eveniment de suflet, prin intermediul rețelei de socializare, sensibilizați fiind de apelul dureros al Asociației „Salvați Copiii” adresat celor care încă mai sunt responsabili pentru viitorul unei comunități, a unei nații, COPIII:

„În momentul când am aflat că nu avem bani, plângând, am spus să vină cine vrea să trimită copiii acasă. Să văd pe cine trimiteți? Cui îi spuneți, tu nu mai veni la centru? Eu nu pot să fac lucrul acesta. Nu pot!”, a declarat Valeria Popescu, director al Organizației  Salvați Copiii Hunedoara.

Evenimentul sportivilor „San Montan” este sprijinit de Primăria și Consiliul Local al Orașului Petrila, în colaborare cu Universitatea Petroșani și „Iva Sandwich”, acțiunea sportivă fiind realizată la propriu și recompensată cu trofee și medalii acordate concurenților și câștigătorilor participanți la probele sportive din cadrul acțiunii de caritate „ALĂTURI DE SALVAȚI COPIII” și, bineînțeles că nu va lipsi fasolea cu ciolan, țuica și un pahar cu vin!

„Anul trecut o televiziune anunța că Petrila este, „cel mai sărac oraș din România”, noi nu suntem de acord cu această afirmație. Poate că nu avem bani mulți dar avem un suflet mare și o vom demonstra duminică, 14 mai, când vom fi „ALĂTURI DE SALVAȚI COPIII”. Dragi petrileni, dragi cetățeni ai Văii Jiului, vă așteptăm în Cheile Tăii, fiecare contribuție este importantă! Acești copii au nevoie de ajutorul nostru, ei sunt viitorii NOI!”, spune Erika Santa, președintele Asociației „San Montan”.

Ecouri:

„O țară care își extermină viitorul – copiii… „San Montan” sare în ajutor cu o soluție pe termen scurt! Dar asemenea organizații, cele adevărate, trebuie să aibă susținere guvernamentală, pe lângă cea civilă” – Ileana Firțulescu – Jurnalist

 Mno, apăi ne-om vedea duminică pe Cheile Tăii la „ALĂTURI DE SALVAȚI COPIII” și ioi ce bine ar fi să viniți și voi să ciocnim o ștampă de țuică sau un pocal cu vin, că de, copchiii ăștia or ave nevoie de o țâră ajutor din partea noastră. No ce zâceți? Viniți?”, doi momârlani metamorfozați.

[slideshow_deploy id=’13837′]



« (Știre anterioară)