Comisie de dialog social la Prefectura Hunedoara

Instituția Prefectului județului Hunedoara a convocat comisia de dialog social pentru a media problemele de la Administrația Financiară. Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Bobora, a răspuns invitației prefectului județului Hunedoara, Fabius Tiberiu Kiszely, de a participa la comisia de dialog social întrunită ca urmare a potestului spontan declanșat de angajații de la finanțele hunedorene.

“Salariații au protestat spontan pentru a doua zi consecutiv nemulțumiți de prevederile legii salarizării unitare care, spun ei, le afectează veniturile. În cadrul întâlnirii, reprezentanții Sindicatului Finanțelor Publice Hunedoara, dar și conducerea instituției și-au făcut cunoscute revendicările. Sindicaliștii vor transmite un memorandum Prefecturii Hunedoara, pentru a fi înaintat Guvernului”, arată cei de la Consiliul Județean Hunedoara.

Angajații de la Finanțe sunt nemulțumiți de noua lege a salarizării care ar putea intra în vigoare de la data de 1 ianuarie 2017. Ei spun că noua grilă le-ar putea aduce o scădere a salariilor.

[slideshow_deploy id=’36591′]