Copiii merituoși ai Vulcanului au acces gratuit la concertul de pe 1 Iunie de la Petroșani

Nu mai puțin de 300 de copii cu rezultate bune și foarte bune la învățătură se vor bucura de privilegiul de a putea participa, gratuit, la spectacolul care va avea loc pe 1 Iunie la Petroșani, cu participarea unor nume sonore de pe scena muzicală românească.

În acest sens, Consiliul local Vulcan a aprobat, în cursul ședinței extraordinare de ieri, la inițiativa primarului Gheorghe Ile, fondurile necesare pentru achiziționarea unui număr de 300 de bilete pentru acest concert, care vor fi distribuite elevilor merituoși a Vulcanului.

Măsura face parte din programul dedicat marcării Zilei Copilului în municipiul Vulcan. În cadrul acestui program, copiii se vor putea bucura, pe data de 1 Iunie și de un spectacol gratuit de teatru, pus în scenă de actorii Teatrului ”Ion D. Sîrbu” din Petroșani, care vor prezenta piesa ”Muzicanții din Bremen”.

Potrivit viceprimarului municipiului Vulcan, Cristian Merișanu, tot cu sprijinul actorilor de la teatrul din Petroșani, dar și al unităților de învățământ de pe raza municipiului Vulcan, pe 1 Iunie va fi organizată și o paradă a cosumelor de carnaval pe Bulevardul Mihai Viteazu.

[slideshow_deploy id=’24093′]