Au cerut să le fie restituite bunurile suspectate că provin din furturi

Indivizii care au dat spargeri la mai mulți afacerişti din Valea Jiului și au furat bunuri de valoare şi bani, cer să le fie înapoiate bunurile confiscate de polițiști și procurori.

Cei trei indivizii au scăpat de închisoare după ce s-au împăcat cu părțile, însă procurorii au dispus, la momentul destructurării grupării, confiscarea bunurilor găsite la locuințele lor și asupra cărora plana suspiciunea că ar proveni din „lovituri”. Totodată au fost dispuse măsuri asiguratorii pe un cont bancar și pe un imobilul în vederea garantării recuperării prejudiciului.

Cum procesul penal s-a încheiat, Stan Dumitru Ionuţ, Săpunaru Ionuţ-Cătălin şi Baltag Ioan-Valentin au cerut să le înapoiate bunurile confiscate iar judecătorii vor să afle dacă bunurile reprezintă interes şi pentru un alt dosar aflat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.

Temuta grupare a reușit să dea nu mai puțin de 18 lovituri, ţinte fiind vilele unor potentaţi din Vulcan, Petroşani şi Haţeg. Intrau prin forţarea ferestrelor şi sustrăgeau în principal sume de bani, bijuterii din aur şi argint dar şi aparatură electronică au arătat procurorii.

[slideshow_deploy id=’17636′]