Modernizarea Shopping City Deva, la final: magazine noi și spații extinse

 

Shopping City Deva anunță încheierea lucrărilor de modernizare desfășurate în ultimele luni, care au transformat centrul comercial în cea mai avansată destinație de shopping și petrecere a timpului liber din regiune. Cu acest prilej, magazinele nou deschise și cele care și-au reamenajat recent spațiul își așteaptă clienții cu oferte promoționale, premii și multe surprize.

Modernizarea Shopping City Deva aduce două noi magazine: SMYK – un univers al jucăriilor și al distracției pentru cei mici, cu o suprafață de 470 mp, care își va primi clienții din 23 iunie și Animax – spațiu de unde iubitorii animalelor de companie se pot aproviziona cu tot ce au nevoie.

Totodată, o serie de chiriași ai centrului comercial și-au mutat și reconfigurat spațiul. Cu o suprafață de 150 mp, din care 63mp de terasă exterioară, cafeneaua The Refresh este amplasată lângă intrarea Auchan, salonul Perfect Nails își așteaptă clienții în noua locație de lângă farmacia Sensiblu, agenția Tui Travel se află acum lângă magazinul Escudo, iar Top Shop, cunoscutul brand de obiecte pentru casă, grădină și îngrijire personală, poate fi găsit în apropierea magazinului Maxwear. De asemenea, DM Drogerie Markt își va primi clienții într-un spațiu de 333 mp începând cu 15 iunie, iar Noriel și-a extins suprafața cu 93 de mp.

În perioada următoare, vizitatorii centrului comercial vor putea beneficia de oferte promoționale din partea magazinelor nou deschise sau reconfigurate. Astfel, DM Drogerie Markt va oferi reduceri atractive timp de 3 zile de la deschidere: 10% discount la toate produsele în data de 15 iunie, 20% la produsele de make-up în 16 iunie și 20% la produsele pentru bebeluși, pe 17 iunie.

Și copiii vor beneficia de oferte atractive. Magazinul SMYK le oferă 20% reducere la toate jucăriile, în perioada 23-25 iunie și 30% reducere la colecția de primăvară-vară 2017. Surprizele nu se opresc aici: SMYK organizează și o tombolă cu premii. Astfel, clienții care achiziționează un produs și acceptă să intre în programul de fidelitate al magazinului intră automat, prin completarea formularului și obținerea cardului de fidelitate, în competiția pentru unul dintre cele 120 de premii. Brandul a pregătit pentru cei mici jucării, precum mașinuțe Hot Wheels, Puzzle-uri Soy Luna, figurine Little Pet Shop, set-uri de plastilină Play Doh, Seturi creative Art Box sau muniție Nerf, valoarea fiecăreia fiind cuprinsă între 16,99 și 34,99 lei.

Tot în ziua deschiderii, pe 23 iunie, între orele 12.00 și 16.00, magazinul SMYK le-a pregătit micilor vizitatori distracții pe gustul lor: face-painting și modelaj din baloane. De asemenea, clienții magazinului vor putea pleca acasă și cu o amintire plăcută, sub forma unei fotografii magnetice pe care o pot face în cabina foto adusă special pentru ei, de la ora 10.00 la 18.00.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Shopping City Deva și pe pagina de Facebook a centrului comercial.

[slideshow_deploy id=’27028′]