Nica – inginer principal, Giurgiu – dispecer

Complexul Energetic Hunedoara nu mai are directori generali adjuncți. Posturile ocupate până ieri de Petre Nica și Horia Giurgiu au fost desființate printr-o decizie a Consiliului de Administrație. Celor doi le-au fost oferite posturi pe măsura pregătirii.

“Domnul Nica este inginer principal specialist la biroul producție. Nici eu nu știu fișa postului la fiecare angajat până la capăt, dar va urmări activitatea de producție la sucursalele miniere și va interveni acolo unde este cazul, cu tot ce îi cade în sarcină în fișa postului”, a declarat Viorel Stancu, directorul general al CEH.

 

Horia Giurgiu, fostul director general adjunct, va ocupa postul de dispecer al termocentralei Mintia.

 

“Domnul Giurgiu, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu dânsul, va trece dispecer în cadrul termocentralei Mintia, începând de astăzi (luni-n.r.). Dispecer e o funcție importantă, efectiv conduce termocentrala. Este acel fost ofițer de serviciu, cum era la noi. Dânsul răspunde de activitatea termocentralei”, a mai spus sursa citată.

 

Consiliul de Administrație al CEH a decis desființarea celor două posturi de director general adjunct pentru a scurta “fluxul informațional”.

[slideshow_deploy id=’19661′]



(Următoarea știre) »