Doi tâlhari au ajuns în arest după ce au jefuit o bătrână

Polițiștii hunedoreni au reușit să prindă doi indivizi care au tâlhărit o hunedoreancă în vârstă de 66 de ani. Suspecții au urmărit-o pe femeie și i-au smuls de la gât un lănțișor din aur. Prejudiciul a fost găsit la suspecți în urma unor percheziții domiciliare.

”Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Hunedoara au identificat prezumtivii autori ai unei infracțiuni de tâlhărie calificată, comisă în data de 07.06.2017, pe raza municipiului Hunedoara. La acea dată, în jurul orei 11:20, cei doi suspecți au urmărit victima (o femeie în vârstă de 66 de ani) pe mai multe străzi din municipiul Hunedoara, iar în momentul în care aceasta a ajuns într-o zonă mai puțin circulată, pe strada Turnătorului, tânărul în vârstă de 23 de ani a atacat-o din spate și i-a smuls, de la gât, un lănțișor din aur.

Pentru probarea activități infracționale a celor doi suspecți (în vârstă de 16 și 23 de ani, ambii din municipiul Hunedoara), polițiștii hunedoreni au efectuat două percheziții domiciliare, în urma activităților investigative față de cei doi fiind luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Cei doi tâlhari au ajuns în arest și urmează să fie duși la judecător pentru emiterea mandatelor de arestare preventivă.

[slideshow_deploy id=’13835′]



(Următoarea știre) »