Patru tineri au fost surprinși în Petrila în timp ce încercau să fure ditr-o autoutilitară

În cursul nopții de sâmbătă spre duminică, o patrulă a poliției din orașul Petrila, formată din agent Marian Stancu și câinele Zeus, agent pr. Radu Lupulescu și agent pr. Cătălin Cochină, au surprins în flagrant patru tineri cu vârste între 14 și 21 de ani care încercau să sustragă bunuri dintr-o autoutilitară aflată în parcarea din strada Minei din orașul Petrila.

La vederea poliției, tinerii au încercat să fugă, ignorând somațiile polițiștilor. Pentru prinderea tinerilor polițiștii s-au folosit de ajutorul câinelui Zeus, acesta ajungându-i din urmă și, aplicându-le multiple lovituri din botniță, a reușit să îi culce la pământ și să îi imobilizeze pe trei dintre aceștia. Cel de-al patrulea tânăr implicat în furt a reușit să scape, fiind totuși identificat, va urma să fie adus în fața justiției.

În cauză, pe numele celor patru tineri s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat. Din cercetări a mai reieșit faptul că aceștia sunt autorii a mai multe spargeri și furturi din autoturisme, iar cercetările continuă.

Trei dintre cei patru tineri sunt din orașul Petrila, iar cel de-al patrulea este din Lupeni.

[slideshow_deploy id=’24093′]



« (Știre anterioară)