Aproape 400 de locuri de muncă disponibile în județul Hunedoara

Statistica prezentată de ANOFM arată că la nivel național sunt peste 25 de mii de posturi neocupate, iar în ceea ce privește județul Hunedoara sunt disponibile 381 de locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru: muncitor necalificat în industria confecțiilor (1.861), muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor (1.603), lucrător comercial (1.261), confecționer-asamblor articole din textile (1.176), agent de securitate (963), manipulant mărfuri (680), operator confecționer industrial îmbrăcăminte din țesaturi, tricotaje si materiale sintetice (673), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide si semisolide (620), vânzător (603), muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, plăci mozaic, faianță, gresie, parchet (552).

”Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau de reședință ale căror date de contact se află pe site-ul www.anofm.ro. Oferta locurilor de muncă se actualizează în timp real și poate fi vizualizată pe site-ul www.card-profesional.ro”, precizează ANOFM.

[slideshow_deploy id=’36590′]



(Următoarea știre) »