Ce se va întâmpla cu termoficarea?

O nouă dezbatere pe tema sistemului de termoficare din municipiul Petroșani va avea loc…în viitor. Încă nu se știe cu exactitate când va avea loc această nouă întâlnire. Așa cum a promis, primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi, are în vedere organizarea unei noi întâlniri pe acest subiect “fierbinte”.

“Vom avea o încă o dezbatere pe această chestiune pentru că mi se pare normal ca noi să știm dacă abonații din Petroșani vor mai beneficia de agent termic în perioada de iarnă. Trebuie să le spunem clar oamenilor ce se întâmplă cu acest serviciu”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petroșani.

O astfel de întâlnire a avut loc în urmă cu vreo două luni, la Petroșani. și atunci, primarul a cerut constanță din partea Complexului Energetic Hunedoara, în speță termocentrala Paroșeni, în ceea ce privește furnizarea agentului termic în sistem centralizat. Nici la acel moment nu s-a ajuns la nicio concluzie clară, drept pentru care edilul a solicitat o nouă întâlnire în acest sens.« (Știre anterioară)