Hunedorean înşelat de samsarii de maşini

Un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, a rămas cu o pagubă de câteva mii de euro după ce şi-a cumpărat un autoturism din Polonia. La vamă a descoperit că maşina era căutată pentru confiscare. „

În data de 13.07.2017, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților specifice cetățeanul polonez Andrei S., în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul în Polonia, conducând autoutilitara marca Peugeot și platforma pe care transporta un autoturism marca Opel Astra Wagon, an de fabricație 2010, înmatriculat în Germania.

Împreună cu acesta călătorea cetățeanul român Flavian S., în vârstă de 19 ani, cu domiciliul în Hunedoara, proprietarul autoturismului.

În urma verificărilor suplimentare efectuate în baza de date, polițiștii de frontieră au constatat că autovehiculul figura ca ‘bun căutat pentru confiscare’, alertă introdusă de autoritățile din Germania în data de 09.03.2017.

Conducătorul auto a declarat că nu are cunoștință de alerta implementată de autorități și că, în calitate de șofer, trebuia să transporte autoturismul în România.

Proprietarul autoturismului a declarat că acesta fusese achiziționat de pe un site de profil polonez, plătind suma de 1.700 euro și nu avea cunoștință că este căutat de autorități”; spun polițiştii de frontieră. Tânărul s-a ales şi cu un dosar penal pentru infracțiunea de tăinuire.

[slideshow_deploy id=’20328′]