Hoț prins de un jandarm, nimeni altul decât fiul regretatei Tatiana Stepa  

 

Individul a spart un autoturism aflat în Cheile Jiețului și a furat din interior mai multe bunuri. În plus, individul a aruncat în albia pârârului care străbate Cheile Jiețului tot ceea ce a considerat că nu poate fi ușor valorificat. Păgubitul a avut noroc cu un jandarm montan din Lupeni.

Autoturismul de teren care a încăput pe mâna hoțului, un individ din Petrila, era parcat în afara drumului din Cheile Jiețului. Mașina avea o defecțiune și individul s-a gândit să o spargă dacă nu este nimeni prin zonă. A luat mai multe bunuri din interior și a aruncat în albia pârâului tot ceea ce nu i-a trebuit, respectiv jucăriile copilului proprietarilor autoturismului dar și mai multe medicamente destinate unor pacienți. Păgubiții au avut noroc cu un jandarm montan din cadrul Postului Montan Lupeni, nimeni altul decât fiul regretatei Tatiana Stepa. Acesta a reușit să-l descopere pe individul care a spart și vandalizat autoturismul și l-a predat polițiștilor. Cătălin Stepa a mai reușit și să recupereze bunurile furate de suspect și le-a predat păgubiților.

”Îi mulțumim din suflet jandarmului montan Cătălin Stepa, care, aflat în afara programului de lucru, a reușit nu numai să-l identifice și să-l predea polițiștilor pe hotul care ne-a vandalizat mașina, dar a și recuperat prejudiciul.  Adevărul este că Tatiana Stepa nici nu putea crește decât un asemenea copil cum e Cătălin”, spune familia păgubită într-o postare de mulțumire pe o rețea de socializare. Hoțul este cercetat penal pentru furt și distrugere a precizat comisarul Alexandru Scafariu din cadrul Poliției Petrila.

 

 

[slideshow_deploy id=’17636′]