ACCIDENT Petroşani. Șoferul fugit de la accidentul de pe strada OITUZ a fost prins

Astăzi, în jurul orei 14:30, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din  municipiul Petroşani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Oituz,  din municipiul Petroşani, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr în vârstă  26 de ani, din Petroşani.

„În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a unei tinere de 19 ani, pasageră în autoturismul care circula regulamentar.  

După producerea evenimentului rutier, conducătorul auto vinovat, care nu posedă permis de conducere, a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor (abandonându-şi autoturismul), însă a fost identificat la scurt timp, în urma cercetărilor efectuate. În prezent (ora 16:10), poliţiştii petroşăneni desfăşoară activităţi în vederea prinderii acestuia. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală” au declarat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

UPDATE. Autorul accidentului de la Petrosani a fost prins de politisti in urma cu putin timp si condus la sediul Politiei. Acesta a prezentat, in aerul expirat, o concentratie alcoolica de 1,04 mg/l si i-au fost prelevate probe de sange. 

[slideshow_deploy id=’13835′]