Șeful Postului de Poliție Criscior a demisionat din cauza unui scandal sexual

O serie de imagini în care ar fi chiar șeful Postului de Poliție Criscior, în ipostaze delicate,  au apărut în spațiul public. În filmulețele deocheate acesta poartă uniforma și dă situația operativă în timpul unui joc erotic. Totul s-ar fi petrecut în timpul orelor de program, undeva în jurul orei 13.

Îmbrăcat în haina militară, polițistul este alături de o tânără cu care întreține relații sexuale. În timp ce este ”stimulat” de parteneră, polițistul își sună subordonații pentru a afla ce ”producție” au avut la amenzi, ca mai apoi să comunice șefilor rezultatul. Imaginile au fost văzute și de conducerea IPJ Hunedoara care a declanșat o anchetă, dar de caz se ocupă și IGPR. ”Am intrat și noi în posesia înregistrării respective, iar conducerea Inspectoratului a dispus verificări prin Biroul Control Intern. Nu tolerăm astfel de atitudini și comportamente și vom lua toate măsurile prevăzute de lege”, a precizat Laura Năstase, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara. Șeful Poliției Crișcior a mai fost în mijlocul unui scandal, tot în urma unor filmulețe apărute în spațiul public. Adrian Anches a demisionat din funcție, dar nu scapă de anchetă.” În urma înregistrării video care a apărut în spaţiul public în data de 24.08.2017, referitoare la angajatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, şeful Secţiei 4 de Poliţie Rurală Crişcior, aducem la cunoştinţa publicului că poliţistul, aflat în concediu de odihnă, a luat decizia de a demisiona din funcţia de şef de secţie, solicitarea sa fiind aprobată.

În conformitate cu prevederile legale, poliţistul urmează să fie numit într-o funcţie corespunzătoare pregătirii şi experienţei sale.

            Aspectele referitoare la conţinutul, modul şi împrejurările în care au fost efectuate înregistrările în cauză fac obiectul verificărilor dispuse de conducerea I.P.J. Hunedoara şi efectuate de Biroul Control Intern şi de Structura de Securitate din cadrul acestei instituţii”, mai anunță IPJ Hunedoara.

[slideshow_deploy id=’19661′]