Fraudă cu vouchere eMag și Kaufland! Nu vă lăsați păcăliți, nu dați clic și nu răspândiți mai departe mesajele

O nouă fraudă se propagă online în România. În cadrul acesteia, persoanele contactate prin intermediul unui smartphone sunt înștiințate că au câștigat vouchere de 500 de lei la retailerul online eMag sau de 250 de lei în lanțul de hipermarketuri Kaufland.

Mesajele se răspândesc prin intermediul aplicației de chat WhatsApp.

Potrivit eMag, însă, acestea nu sunt adevărate. ”ATENȚIE! Am primit sesizări din partea voastră cu privire la o aplicație care s-a răspândit rapid și care pretinde că desfășoară o campanie cu vouchere eMAG. Nu are nicio legătură cu eMAG, așa că vă recomandăm să NU dați click pe niciun link și nici să NU vă trimiteți datele personale. Mulțumim!”, au postat reprezentanții eMag pe pagina de Facebook a companiei.

De asemenea, și Kaufland avertizează în privința fraudei. ” ATENŢIE! NU PARTICIPAŢI LA ASTFEL DE CONCURSURI!

frauda voucher Kaufland
Concursul care circulă pe rețelele sociale: „Câștigă un cupon în valoare de 250 RON acum! Participă la concursul oferit de Kaufland acum și poți câstiga un cupon în valoare de 250 ron. Grăbește-te, au mai rămas 219 cupoane disponibile” și care trimite către site-uri diverse, nu ne aparţine şi vă îndemnăm să nu participați la astfel de concursuri. De asemenea, vă reamintim să utilizați întotdeauna ca surse de informare site-ul companiei www.kaufland.ro sau pagina noastră oficială de Facebook”, arată grupul german pe pagina proprie.

La ora aceasta, site-ul menționat pe ”cupoane” nu mai era activ.

Iată cum arată promoția falsă de care să vă păziți.

fraudă cu vouchere eMag și Kaufland
fraudă cu vouchere eMag și Kaufland

libertatea.ro

[slideshow_deploy id=’36590′]