Ciobanul criminal nu scapă de arest

Individul a încercat încă o dată să-i convingă pe magistrați că poate fi lăsat în arest la domiciliu ori chiar control judiciar.

Mihai Obreja este acuzat că și-a ucis un rival cu bâta, în Retezat, în urma unui conflict pornit de la împărțirea locurilor de pășunat.

Magistrații Curții de Apel Alba Iulia au respins acțiunea ciobanului prin care contesta decizia Tribunalului Hunedoara de a-l ține în celula de arest. Mihai Obreja este acuzat de omor și a fost trimis în judecată, după ce și-a ucis cu bâta un rival. Totul se întâmpla în urmă cu câteva luni, în Retezat, iar cinci ciobani s-au bătut crunt după ce s-au întâlnit în munte. Între păstori a avut loc un schimb de replici care a culminat cu o bătaie generală. Oierii s-au bătut cu pumnii, bâte și bolovani până au căzut lați. Doi dintre ciobani au avut multiple leziuni la cap, față, corp și fracturi, iar al treilea a fost rănit ușor la cap și față. Ciobanul ucis de Obreja a fost lovit în moalele capului cu o bâtă, lovitura fiind atât de puternică încât a murit pe loc. Agresorul lucra de mai mulți ani la stânele din județul Hunedoara și a mai fost implicat și în alte dispute de acest gen.

[slideshow_deploy id=’24093′]