Toate instituțiile din subordinea CJH ar putea fi auditate

Toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean Hunedoara ar putea fi auditate, dacă se consideră necesar. După ce s-au auditat câteva instituții, iar abaterile sunt mai mult decât grave, conducerea CJH ar putea decide dacă extinde auditul. Depinde de neregulile ce vor fi constatate în această perioadă.

“Nu știu dacă vom extinde auditul la toate instituțiile din subordinea Consiliului Județean, dar ceea ce pot spune este că am trimis auditul la Spitalul Județean Deva, un audit care se va finaliza în luna septembrie și în funcție de raport, timpul și planificările o să vedem dacă îi redirecționăm sau îi lăsăm să facă auditul conform programului. Singurele lucruri care s-ar putea să fie modificate sunt cele legate de subiectul auditului, adică la momentul acesta s-ar putea să nu ne intereseze neaparat audit pe resurse umane. S-ar putea să ne intereseze auditul pe achiziții sau pe direcționarea contractelor pe care le au cu terții. O să fixăm treaba asta. Dacă se modifică, o să vă atenționăm”,  a declarat Mircea Bobora, președintele CJH.

 

Abia în urmă cu doi ani de zile a fost reînființat serviciul de audit din cadrul Consiliului Județean Hunedoara. În momentul de față, echipa de auditare a Consiliului Județean Hunedoara se află la Spitalul Județean de Urgență Deva.

[slideshow_deploy id=’19661′]