Consilierul local Mihai Basarab din Lupeni a încetat din viață

Personalitate marcată a Organizației locale a PSD Lupeni, consilierul local Mihai Basarab s-a stins astăzi din viață la o vârstă respectabilă.

Mihai Basarab este unul dintre cei mai vechi oameni politici din municipiul Lupeni, acesta regăsindu-se în prima linie a social-adrul acestei democraților din puternica Organizație PSD Lupeni. A fost ales consilier local timp de mai multe mandate și a ocupat diverse funcții de conducere în cadrum acestei formațiuni politice, dar și în administrația publică locală din municipiul Lupeni, În alegerile din iunie 2016 a fost ales pentru un nou mandat de consilier local pe listele Partidului Social Democrat.

Prin trecerea în neființă a lui Mihai Basarab, PSD Lupeni și comunitatea lupeneană, în ansamblu, sunt mai sărace cu un om apreciat și respectat în aceasta. Președintele Organziației PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță spune că ”prin dispariția lui Mihai Basarab, PSD a pierdut un om remacabil, iar eu am piedut un prieten drag”.

La rândul său, primarul municipiului Lupeni, Lucian Resmeriță deplânge moartea consilierului local Mihai Basarab. ”Dumnezeu să-l odihnească pe colegul și prietenul meu, consilierul local Mihai Basarab ! Condoleanțe familiei !”, transmite primarul Lucian Resmeriță.

[slideshow_deploy id=’19661′]