Razie de proporții în Petroșani

Doi tineri au fost prinși în urma unei razii derulate în municipiul Petroșani, ambii fiind acuzați de violare de domiciliu ori distrugere.

”Poliţiştii petroşăneni au efectuat o razie în cartierele  Aeroport și Colonie, din  municipiul Petroșani, iar în urma activităţilor întreprinse au identificat un tânăr de 19 ani, din Petroşani, cu privire la care au stabilit faptul că, în data de 25.03.2017, prin forţarea și distrugerea uşii de acces, a pătruns în locuinţa unei femei din Petroşani,  refuzând să părăsească imobilul la cererea acesteia.

             În urma probelor administrate, faţă de tânăr  s-a dispus continuarea urmăririi penale pentru săvârșirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere.

      Tot în cadrul raziei, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au identificat un tânăr de 22 de ani, din Petroşani, cu privire la care au stabilit faptul că, în noaptea de 25/26.06.2017, a provocat distrugeri ușii locuinței unei femei din Petroșani. Tânărul va fi cercetat pentru săvârșirea infracţiunii de distrugere”, declară Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. În urma acțiunii au fost mai fost amendați și 13 șoferi iar unul s-a ales cu permisul suspendat.

”Poliţiştii Biroului Rutier  au acţionat în trafic, în vederea diminuării riscului rutier, respectiv a combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere soldate cu victime omenești. În urma controlalelor efectuate pe raza municipiului Petroşani, poliţiştii rutieri au aplicat 13 sancțiuni contravenționale,  în valoare de 2.885 lei și au luat măsura suspendării dreptului de a conduce autovehicule faţă de un conducător auto care nu a acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii”, mai spune sursa citată.