Mesajul premierului pentru reprezentanții Ministerului Transporturilor: În primele 12 ore de la căderea ultimului fulg, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi

În şedinţa de Guvern, premierul Mihai Tudose i-a transmis un avertisment clar ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, prin intermediul secretarului de stat prezent, care îi ţinea locul: dacă în primele 12 ore de la căderea zăpezii, nu se va circula „la negru”, pleacă acasă „toţi”.

Şedinţa de Guvern de miercuri nu a fost lipsită de remarcile acide şi de ironiile premierului Mihai Tudose. De această dată, printre miniştrii vizaţi de observaţiile premierului s-a numărat şi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care, deşi nu a putut fi prezent la şedinţă, a trimis un secretar de stat în locul său.

Schimbul de replici între Tudose şi secretarul de stat din Ministerul Transporturilor a pornit după ce premierul l-a întrebat dacă ministerul este pregătit pentru a face faţă iernii.

„Domnule secretar de stat, vine iarna, vorba celebră din filmul la modă. Sunteţi pregătiţi?”, l-a întrebat Tudose.

Drept răspuns, secretarul de stat a precizat că se află „în proces de pregatire”.

„Şi când terminaţi procesul? Credeţi că până în martie avem şanse?”, a replicat Tudose.

Răspunsul secretarului de stat a fost că cei din minister se pregătesc, în acest sens, iar reacţia lui Tudose a venit prompt.

„Eu vă spun foarte sincer: în primele 12 ore de la căderea ultimului fulg de zăpadă, dacă nu se circulă la negru, plecaţi acasă toţi, inclusiv cel care se ocupă de aviaţie”, i-a transmis Tudose.

Gandul.info

[slideshow_deploy id=’24093′]