A contestat executarea pedepsei

Individul a primit trei ani de închisoare pentru că a spart un bar de două ori în aceiași noapte. A încercat să scape de pușcărie apelând la mila păgubiților și chiar a fost iertat dar nu de toți. Rămas cu condamnarea de trei ani, bărbatul își joacă ultima carte a libertății.

Tânărul de 26 de ani, din municipiul Petroșani, a fost trimis în judecată pentru cumul de infracţiuni şi putea primi o sentinţă mult mai mare dar a fost iertat de una dintre victimele sale. Tomică Mihai a fost condamnat de Judecătoria Petroşani la trei ani de închisoare cu executare pentru că a spart un local din Lupeni de două ori în aceeaşi noapte. Sentința a rămas definitivă în ciuda apelului făcut de individ, însă Tomică nu se împacă cu ideea de a sta după gratii. A apelat la ultima soluție prin care ar putea ieși din celula Penitenciarului Deva, respectiv a făcut o contestație la executarea pedepsei. Dosarul se judecă la Petroșani iar recidivistul va încerca să-i convingă pe magistrați că a fost pedepsit pre aspru. Potrivit anchetatorilor, Tomică Mihai a spart un bar de unde a luat la prima vizită mai multe sticle cu băutură. După ce le-a golit s-a întors şi a furat televizorul din bar, pe care spera să-l vândă înainte de a fi prins de poliţişti.

Tânărul este expert în ”găinării” și a mai furat, tot în aceiași noapte, și un autoturism pe care l-a abandonat într-un cartier de la marginea Petroșaniului. A fost arestat și condamnat pentru furt calificat.

[slideshow_deploy id=’36591′]



(Următoarea știre) »