Hoți imobilizați de un jandarm aflat în timpul liber

Doi indivizi din Hunedoara au ajuns pe mâna polițiștilor după ce au fost prinși cu bunurile pe care abia ce le furaseră.
Un jandarm aflat în timpul liber i-a luat la întrebări pe suspecți și i-a imobilizat până la sosirea polițiștilor. „În data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 17.00, un subofiţer jandarm, plutonierul Poelincă Alexandru aflat în timpul liber, a observat pe o strada din municipiul Hunedoara doua persoane cu un comportament suspect având asupra lor 3 ghivece mari cu flori şi sub haine două pachete albe, în care se aflau articole de îmbracăminte.
Jandarmul s-a apropiat, şi-a declinat calitatea şi a încercat să afle despre ce este vorba, moment în care cele două persoane au devenit tot mai agitate şi au încercat să fugă.Subofiţerul le-a imobilizat şi a apelat dispeceratul poliţiei municipiului Hunedoara.La faţa locului s-a deplasat o patrulă mixtă(poliţist-jandarm) care a identificat persoanele şi le-a condus la sediu în vederea continuării cercetărilor privind provenienţa bunurilor”, spun reprezentanții IJJ Hunedoara. Cei doi suspecți au recunoscut la audieri că toate bunurile erau sustrase de la un agent comercial din zona pieţei Dunărea din municipiul Hunedoara. Indivizii sunt cercetați penal pentru furt.
[slideshow_deploy id=’20328′]