Trimiși în judecată pentru mai multe spargeri

Patru indivizii sunt judecați pentru furt calificat și complicitate după ce au fost prinși în flagrant de polițiști în urma unei acțiuni de amploare.
Gruparea de hoți  a atacat mai multe societăți comerciale atât din județul Hunedoara cât și din Bihor și Argeș. Polițiștii i-au vânat pe cei patru tineri din Valea Jiului și au reușit să-i prindă în flagrant, după o tentativă de furt dintr-o societate comercială de pe raza comunei Baru.
Anchetatorii au mai stabilit că în noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c., cei în cauză au spart o altă societate de de pe raza orașului Mioveni, județul Argeș, de unde au furat țigări. Cei patru sunt și autorii unei alte spargeri comisă în noaptea de 28 spre 29 septembrie a.c.. Și atunci au furat mai multe țigarete de la o societate de pe raza localității Hidișelu de Sus, județul Bihor. Prejudiciul creat de cei patru se ridică la circa 31.000 de lei. Suspecții, trei din municipiul Vulcan și unul din Lupeni, au fost arestați preventiv și sunt judecați pentru furt calificat.
[slideshow_deploy id=’36591′]