Ziua Națională celebrată prin alergare

O lupeneancă va participa la Maratonul României 1 Decembrie, care va avea loc chiar de Ziua Națională a României, la București. Acțiunea a ajuns la ediția a VII-a și are drept scop aducerea unui omagiu romanilor care au facut posibila Marea Unire de la 1918, de Ziua Naţionala a Romaniei.

„Având în vedere intenția noastră de promovare și de sprijinire a sportului, consider că cererea doamnei Georgeta Manolache prin care solicită un sprijin financiar în vederea participării la Maratonul României 1 Decembrie, poate fi rezolvată favorabil. Activitatea sportivă a doamnei Georgeta Manolache în cadrul competițiilor destinate maratoniștilor este binecunoscută, în anul 2016 a câștigat mai multe competiții interne și internaționale, motiv pentru care a primit titlul de “cea mai bună ultramaratonistă”, și în acest an a obținut rezultate bune la competițiile sportive, rezultate prin care promovează imaginea municipiului Lupeni iar, prin tradiție, Primăria și Consiliul Local al municipiului Lupeni sprijină sportul și se implică în viața comunității. ținând cont de rezultatele obținute în anii precedenți, precum și de activitatea sa competițională consider că activitatea domniei sale trebuie sprijinită pentru a putea participa și anul acesta la Maratonul României 1 Decembrie, care se va ține în București, chiar la data de 1 decembrie 2017”, arată Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Consiliul Local al municipiului Lupeni a alocat suma de 2000 de lei pentru a o sprijini pe Georgeta Manolache în demersul său.

[slideshow_deploy id=’20328′]

 

 

 



« (Știre anterioară)