ADEH are reprezentanță și la Vulcan

Agenția de Dezvoltare Economico-Socială și-a deschis două birouri pentru promovarea turismului. Unul dintre acestea își are sediul în Valea Jiului, mai exact la Vulcan. Reprezentanții ADEH vor astfel să crească gradul de vizibilitate a Văii Jiului.

“Agenția de Dezvoltare Economico-Socială a județului Hunedoara a deschis două noi birouri ale Serviciului de Promovare și Dezvoltare Turism în Valea Jiului și Țara Haţegului. Acum veți putea găsi în cele două puncte, angajați ai STH care vă vor putea oferi consultanță, sprijin, informații privind obiectivele din cele două zone turistice, dar și detalii despre activitatea Serviciului de Turism. Punctele de lucru STH sunt deschise zilnic, la Primăria Comunei Sântămăria Orlea și în Vulcan, Bulevardul Mihai Viteazu, Bl 92, parter”, arată Radu Barb, directorul ADEH.

Societatea civilă, dar și reprezentanții autorităților publice locale au solicitat înființarea unor astfel de birouri.

„Decizia de a deschide cele două puncte de lucru a venit în urma consultărilor publice și a solicitării reprezentanților obiectivelor turistice hunedorene. Am semnat acorduri de colaborare cu Primăriile Sântămăria Orlea și Vulcan, care asigură spațiile unde Serviciul de Promovare și Dezvoltare Turism își desfășoară activitatea. Pe această cale le mulțumesc primarilor din cele două localități pentru sprijin. În activitatea pe care o desfășurăm ne-am propus să punem în valoare potențialul turistic al Văii Jiului și al Țării Hațegului, zone extrem de importante pentru turismul hunedorean! Consider că turismul este unul dintre cele mai importante puncte din strategia de dezvoltare a județului Hunedoara”, a mai spus sursa citată.

Puncte de lucru ale Serviciului de Turism se mai găsesc în municipiul Deva și în comuna Vața de Jos.

[slideshow_deploy id=’20328′]



« (Știre anterioară)