Tânăr din Baru Mare-supectat de înşelăciune

Individul a acționat alături de alți trei suspecți şi au lăsat victima fără 3200 de lei. Suspecții sint cercetați penal pentru înşelăciune .

„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Abrud, i-au identificat pe G.G. de 35 de ani din localitatea Fântânele, județul Mureș, G.T. de 19 ani din localitatea Brau, județul Hunedoara, G.I. de 25 de ani din localitatea Târnăveni, județul Mureș și G.G. de 44 de ani din localitatea Fântânele, județul Mureș, ca persoane bănuită de comiterea unei înșelăciuni, faptă prin care s-a cauzat un prejudiciu în valoare de 2200 lei, în dauna unui cetățean din municipiul orașul Abrud, județul Alba.

Se pare că, în data de 08.11.2017, in jurul orelor 09.30, in timp ce se afla la domiciliu, V.M. de 60 de ani din Abrud, a fost abordat de către 4 persoane, care s-au oferit sa-i efectueze lucrări de montare a jgheaburilor de evacuare a apei pluviale la locuința.

Inițial, s-a convenit ca partea vătămata sa le achite suma de 1000 lei, dar după efectuarea unei parți a lucrării, bărbații i-au solicitat suma de 3200 lei.

După achitarea acestei sume, V.M, persoana vătămată, a constatat ca lucrările de montare a jgheaburilor au fost efectuate doar parțial si de slaba calitate”, spun anchetatorii.

[slideshow_deploy id=’19661′]