Viorel Sălan: “Apreciez majorările financiare alocate pentru bugetele structurilor de apărare, siguranţa şi ordine publică”

Senatorul PSD, Viorel Sălan a avut o declarație politică, pe marginea bugetului de stat pentru anul 2018. Senatorul susține că majorările financiare alocate pentru bugetele structurilor de apărare, siguranţa şi ordine publică sunt de bun augur, în contextul internațional.

“În declaraţia politică susţinută azi, în plenul Senatului, şi intitulată „BUGETUL DE STAT PE 2018 – UN EXERCIŢIU FINANCIAR PENTRU PROGRESUL ROMÂNIEI”, am doritsă subliniez două aspecte pe care le consider foarte importante. Mai întâi, în proiectul de buget prezentat de guvern a fost inclus tot pachetul de măsuri sociale asumat prin programul de guvernare votat în Parlament. În al doilea rând, apreciez majorările financiare alocate pentru bugetele structurilor de apărare, siguranţa şi ordine publică. Este cel mai clar semn că siguranţa cetăţenilor şi a României, ca stat, contează într-un context internaţional din ce în ce mai complicat”,  a spus senatorul PSD, Viorel Sălan.

Votul final pe bugetul de stat pentru anul 2018 va avea loc în data de 21 decembrie.

[slideshow_deploy id=’36590′]



« (Știre anterioară)
(Următoarea știre) »