Momente festive pentru cupluri și sportivi

Cuplurile care au aniversat 50 și 60 de ani de căsnicie, dar și sportivii vor avea parte de un moment festiv. Autoritățile locale de la Petroșani le pregătesc acestora evenimente speciale, cu câteva zile înainte de sărbătorile de iarnă.

“Atmosfera de iarnă ne aduce bucurie și ne amintește cu precădere de anii copilăriei, de emoția bilanțului unui an. La ora bilanțului se regăsesc șI elevii din municipiul nostrum, mulțI dintre ei putând să se mândrească cu rezultate extraordinare obținute la olimpiade șI concursuri naționale, precum șI sportivii participanțI la competiții șI campionate naționale sau internaționale. Făcând un salt peste timp șI cuplurile care au 50, respective 60 de ani de căsătorie sunt la momentul bilanțului unor frumoși ani petrecuți alături la bine și la rău”, arată hotărârea consilului local prin care s-a alocat suma de 50.000 de lei în vederea organizării acestor acțiuni de premiere.

Luna decembrie este și cea a bilanțului. la final de an tragem linie și contabilizăm momentele anului care se încheie. Cuplurile, dar și elevii și sportivii din Petroșani vor fi în centrul atenției.

[slideshow_deploy id=’36590′]