Daruri din suflet pentru copii de la salvatorii mineri ai Văi Jiului

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun, salvatorii minieri din cadrul Staţiei de Salvare Minieră a Societăţii C.E.H. –  Sucursala Prestserv Petroşani, împreună cu Asociaţia Caritas pentru Asistenţă Socială Petroşani şi Asociaţia Doctor Clown din Petroşani, au dăruit cadouri copiilor de la Grădiniţa Şcolii „I. G. Duca” din Petroşani. 

Acestea au fost distribuite chiar de salvatorii mneri, cu ocazia serbării de Crăciun a copiilor, eveniment car a avut loc în data de 18 decembrie 2017.

De asemenea, salvatorii mineri din Valea Jiulu au oferit cadouri și copiilor de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă „Rudolf Steiner” din municipiul Lupeni, acestea fiind distribuite cu ocazia spectacolului „Renaşterea Speranţei”, spectacol care avut loc la Palatul Culturii din Lupeni în data de 19 decembrie 2017.

”Salvatorii minieri, prin acest gest doresc să contribuie în felul lor, la bucuria  acestor copii, având în vedere că meseria lor este una dificilă şi plină de greutăţi. Vă dorim tuturor Sărbători Fericite, La Mulţi Ani şi să dăruiţi zâmbind din  tot sufletul!”, spune Fulop Bela, reprezentantul salvatorilor mineri. 

[slideshow_deploy id=’13835′]