Competiție sportivă în Parâng

O competiție sportivă va avea loc, la sfârșitul acestei luni, în stațiunea montană Parâng. În data de 21 ianuarie va avea loc o nouă ediție a Zilei Mondiale a Zăpezii. Astfel, cei care vor urca la munte, nu vor plăti taxa pentru transportul pe cablu.

“Școala de Schi Parâng (…) solicită scutirea de la plata biletelor pentru transportul cu telescaunul pentru aproximativ 250 de persoane care vor participa la un eveniment internațional în stațiunea Parâng, în data de 21 ianuarie 2018. Școala de Schi Parâng este partener alături de Federația Internațională de Schi la organizarea unui festival al zăpezii, organizat simultan în peste 45 de țări și peste 600 de locații. Ziua Mondială a Zăpezii este cea mai mare zi dedicată celebrării zăpezii din întregul an, este un îndemn la sport și mișcare, la educație, informare și petrecere a timpului liber într-un mod sănătos”, arată documentul aprobat de Consiliul Local al municipiului Petroșani.

Evenimentul face parte din campania desfășurată de Federaţia Internaţională de Schi (FIS) „Bring Children to the Snow”, lansată în 2007, al cărui scop este promovarea practicării sporturilor de iarnă de către generațiile tinere. Cu această ocazie, Federaţia Internaţională de Schi încurajează instituțiile și autoritățile din industria sporturilor de iarnă să contribuie la marcarea evenimentului prin organizarea de activități recreative pe zăpadă pentru tinerii cu vârste cuprinse între 4-14 ani și pentru familiile lor.

[slideshow_deploy id=’36590′]