Se așteaptă verdictul în dosarul ciobanului criminal

Bărbatul a fost condamnat de Tribunalul Hunedoara la 13 ani de închisoare, după ce și-a ucis în bătaie un rival. Este nemulțumit de pedeapsă și a făcut apel. Magistrații au finalizat judecata și urmează să dea soluția.

Mihai Obreja a atacat cu apel sentința Tribunalului Hunedoara prin care a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru comiterea infracțiunii de omor, iar după aproape trei luni de zile de la condamnare a primit un termen în care să-și poată pregăti apărarea. Individul nu și-a recunoscut fapta și consideră că sentința este nedreaptă. Dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Alba Iulia, magistrații urmând să se pronunțe cu privire la vinovăția sau nevinovăția bărbatului.

Bărbatul și-a ucis un rival în urma unui scandal pornit de la împărțirea locurilor de pășunat. Cinci ciobani s-au încăierat în zona Șaua Paltina, din Retezat, iar cearta a degenerat într-o bătaie în toată regula. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara au stabilit că Mihai Obreja a lovit victima cu un corp contondent, (o bâtă cu un manșon metalic în capăt) lovituri care i-au provocat moartea.

[slideshow_deploy id=’27028′]