A ucis două femei şi vrea o pedeapsă mai mică

Magistrații Curții de Apel i-au îngăduit apărătorului hațeganului condamnat pentru uciderea a două surori să vadă înregistrarea din timpul audierii suspectului. Bărbatul a fost condamnat de instanța de fond la 24 de ani de închisoare.

Ovidiu Dănuț Drîngă a atacat pedeapsa dictată de Tribunalul Hunedoara în cazul de omor calificat, astfel că dosarul a ajuns pe rolul Curții de Apel Alba Iulia. Au trecut deja mai multe termene și s-a cerut și o expertiză psihologică. La ultima înfățișare, instanța a admis cererea avocatului individului de a se da un nou termen, care să-i permită să vizualizeze înregistrarea audierii inculpatului din cursul urmăririi penale.

Dubla crimă comisă de Ovidiu Dănuț Drîngă a îngrozit Țara Hațegului. Individul a intrat în toiul nopții peste două bătrâne țintuite la pat și le-a bătut cu sălbăticie. Procurorii au stabilit că a tăbărât pe femei cu pumnii și picioarele până când nu au mai răsuflat, ca mai apoi să le fure economiile, adică 10.000 lei. Cu banii avea să-i cumpere cadouri concubinei, de ziua ei de naştere, respectiv un inel de logodnă pentru că intenţiona să se căsătorească cu ea. Drîngă a fost trimis în judecată în luna aprilie 2016 și după un an de zile de proces, magistrații Tribunalului Hunedoara l-au condamnat la 24 de ani închisoare şi 5 ani interzicerea unor drepturi. Judecătorii au adăugat un spor de 1 an şi 8 luni, urmând ca inculpatul să execute pedeapsa rezultantă de 25 ani şi 8 luni închisoare. Acesta speră într-o schimbare a sentinței după finalizarea procesului de la Curtea de Apel Alba Iulia.

[slideshow_deploy id=’36591′]