AJF Hunedoara are o nouă conducere a Comitetului Executiv

Adunarea Generală Extraordinară de Alegeri din cadrul Asociației Județene de Fotbal Hunedoara, desfășurată la Deva, a stabilit noua conducere a forului județean de specialitate.

Așa cum vă informam, prin decesul profesorului Mircea Sîrbu, cel care a deținut funcția de președinte timp de 27 de ani, funcția de președinte al asociației a rămas vacantă. În urma voturilor celor 43 de membri cu drept de vot, majoritar a fost declarat Cristian Petrean, fost trezorier al AJF, în vârstă de 37 de ani. Petrean a activat și ca arbitru divizionar, iar în ultima perioadă a fost director sportiv la CNS Cetate Deva.

Pentru celelalte două funcții vacante de vicepreședinte au fost aleși Cristian Coroiescu de la Victoria Călan și Cristian Gîț de la Pro Fotbal Junior Petroșani, aceștia fiind aleși în premieră în această funcție.

În cadrul aceleiași ședințe au fost desemnați și ceilalți membri din Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Hunedoara.  Astfel, Eugen Duma de la CS Inter Petrila a fost ales ca reprezentant al Ligii a IV-a, Eugen Băiconi de la Unirea General Berthelot pentru Liga a V-a, și Florin Bulgaru de la Dynamic Lupeni pentru cluburile de copii și juniori.

[slideshow_deploy id=’36591′]